Home>Actueel>Nieuws>Opgave sociale vaardigheidstraining

Opgave sociale vaardigheidstraining

8 december 2016

Het is tegenwoordig niet zo gemakkelijk voor een kind om zich sociaal en emotioneel staande  te houden in deze wereld van haast en presteren. De lat wordt steeds hoger gelegd. Mag je er nog zijn zoals je door God geschapen bent?

Net zoals vorig jaar wil ik u weer de mogelijkheid geven om uw kind op te geven voor een sociale vaardigheidstraining in ons gebouw van de Christengemeente. Deze training is geschikt voor kinderen die in groep 7 en groep 8 zitten van de basisschool.

De kinderen gaan o.a. werken aan:

• hun zelfvertrouwen;
  • hoe ga je sociaal met anderen om;
  • leren inzien dat de beleving van emoties bij ieder weer anders is;
  • en nog veel meer.

Er wordt gewerkt met een groepje van 4 kinderen op een tijd die wij samen afspreken. Wij komen 10 keer bij elkaar en bij genoeg deelname beginnen wij in januari 2017.

U kunt uw kind tot 11 december 2016 opgeven bij Boukje Rauwerda-Bijlsma
0511-542889 | brauwerdab@hotmail.com | gemeentezorg@christengemeentebuitenpost.nl