Home>Actueel>Nieuws>Open Doors-dag 20 oktober 2018

Open Doors-dag 20 oktober 2018

12 september 2018 16:00 uur

De Open Doors-dag 2018 staat in het teken van het thema ‘Eén in Hem’. Als christenen wereldwijd maken we deel uit van één Lichaam. Met onze Here Jezus als Hoofd. We ervaren allemaal stormen in ons leven: twijfel, vervolging, problemen op school of in ons gezin. Juist in die moeilijkheden mogen we blijven vertrouwen op de Here Jezus. We zijn immers verbonden met Hem. We zijn ook verbonden aan elkaar. We mogen van elkaar leren hoe we kunnen blijven geloven en vertrouwen.

Tijdens de Open Doors-dag 2018 vertellen christenen uit de vervolgde kerk over hun leven met de Here Jezus. De dag staat in het teken van ontmoeting met de vervolgde kerk. Kom ook en laat je inspireren door het geloof van onze broeders en zusters. We gaan luisteren naar hun verhalen en met elkaar in gebed voor de vervolgde kerk.

Kinderprogramma's
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar hebben we speciale kinderprogramma's. Je kunt je kinderen opgeven voor de kinderprogramma's door een kinderticket te bestellen.

Meehelpen
We verwachten ruim 8.000 bezoekers en 750 kinderen. Elk jaar zijn er honderden mensen die tijdens de dag meehelpen. Lijkt het je leuk om dit jaar mee te helpen bij het kinderprogramma? Of als zaalsteward een oogje in het zeil te houden bij het hoofdprogramma? Of ben je liever actief bezig met de opbouw in de dagen voor de Open Doors-dag? Geef je dan op als vrijwiliger via de link: https://www.opendoors.nl/evenementen/open-doors-dag-2018/help-mee

Datum zaterdag 20 Oktober 2018
Jaarbeurs Utrecht

https://www.youtube.com/watch?v=QIfWiHzWFSc

Voor meer informatie:
Manfred Rispens
0511-541331