Home>Actueel>Nieuws>Nieuws vanuit team Gemeentezorg

Nieuws vanuit team Gemeentezorg

1 april 2015 Nieuws vanuit team Gemeentezorg

In het afgelopen seizoen was Gerrit Lolkema de teamleider van team Gemeentezorg. Van begin af aan was duidelijk geweest dat dit een tijdelijke oplossing was. Het team kreeg op deze manier de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe teamleider. Het team heeft Harmke Sikkema voorgedragen. Nu Gerrit binnenkort de gemeente gaat verlaten, is het fijn te weten dat Harmke deze bediening per 1 april a.s. op zich gaat nemen.

Om in contact te komen met team Gemeentezorg wordt verzocht om zoveel mogelijk gebruik te maken van het bekende e-mailadres ‘gemeentezorg@christengemeente.nl’. In bijzondere situatie is te allen tijde Geert Spanninga aanspreekbaar. Hij is de verbinding tussen team gemeentezorg en de oudsten. Tel: 0511 542534 of 06 40562617

Intussen is duidelijk geworden dat Ansje Hiemstra het team gaat verlaten. We bedanken haar voor haar inzet! Vooral de oudere broers en zussen in de gemeente hebben je bezoeken gewaardeerd. Roelof-Jan Smeding is intussen toegevoegd als teamlid. Hij zal zich met name bezig gaan houden met de pastoraat aan de volwassenen binnen de gemeente.