Home>Actueel>Nieuws>*Nieuws vanuit de jeugd*

*Nieuws vanuit de jeugd*

19 september 16:00 uur

Inmiddels hebben we de eerste 2 jeugdavonden weer gehad. Tijdens de eerste avond hebben we een gezamenlijke avond met alle groepen gehouden waarin we leuke spellen hebben gedaan en een 'over de streep'. Dat is een mooie werkvorm om als tieners en leiders aan te geven wat er in jouw levenspeelt, waar je mee zit, wat er goed is aan jou. Een goede, en soms kwetsbare, manier om te ontdekken dat we toch heel veel delen met elkaar.

De komende jeugdavonden zijn 7 oktober en 21 oktober. Beide avonden beginnen om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Voor beide avonden zoeken we ook nog een aantal kokers. Aanmelden kan via het 'kookformulier' op een van de zuilen in de ontmoetingsruimte of via jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl

Verder willen we graag dat de jeugd op zondagavond niet alleen maar zit te eten in de ontmoetingsruimte maar ook dat ze de gelegenheid hebben om samen te ontspannen. Daarvoor zoeken we gemeenteleden die bepaalde dingen overhebben zoals (bord) spellen, tafeltennistafel, goede voetbaltafel etc.
Als u iets hebt liggen wat nog goed te gebruiken is, houden we ons graag aanbevolen: jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl

Namens Team Jeugd,
Peter Poort