Home>Actueel>Nieuws>Nieuws van de jeugd

Nieuws van de jeugd

10 oktober

De afgelopen jeugdavonden zijn weer goed verlopen. Prachtig om diepgaande gesprekken met de tieners te mogen voeren en te merken dat ze ook nieuwsgierig zijn naar God, Jezus, Heilige Geest, bijbel, geloven, leven als christen etc.

Voor de komende jeugdavonden zoeken we nog gemeenteleden die willen koken voor de tieners. In de ontmoetingsruimte hangt een 'kookformulier' waar je je naam en telefoonnummer kunt opgeven. Hopelijk zijn er veel mensen die voor de jeugd willen koken en mee-eten. Een mooi signaal van de gemeente naar de jeugd toe!

De eerstvolgende jeugdavond is 21 oktober. Tijdens deze jeugdavond willen we graag met de tieners naar Square Reunion. Als je als tiener naar Square bent geweest is het een mooie manier om nog even na te genieten en als je
nog niet bent geweest is het een mooi voorproefje voor het volgende Square-weekend! We verzamelen om 18.45 bij de kerk en vertrekken om 19.00 uur. Dus van tevoren thuis eten!

Namens Team Jeugd,
Peter Poort