Home>Actueel>Nieuws>Michazondag 16 oktober

Michazondag 16 oktober

10 november 2016

Wat een geweldig mooie zondag hebben we gehad op 16 oktober. Mooi weer, bijna 20 graden, zonder jas naar buiten en lekker genieten. Maar voor de kerken in Buitenpost was het vooral genieten van een zeer inspirerende Michazondag.

In alle vier de kerken werd in de ochtenddienst stilgestaan bij de God van eerlijkheid en recht. God kan niet tegen onrecht en verdrukking en roept ons op om Hem daarin te volgen. Het evangelie van bevrijding en hoop werd verkondigd. We hebben indrukwekkende verhalen gehoord van de sprekers die namens International Justice Mission het woord deden. Veel mensen over deze hele wereld lijden onder verdrukking, slavernij en uitbuiting in allerlei vormen.
Maar er zijn even indrukwekkende verhalen over bevrijding uit slavernij, over nieuwe hoop en het opbouwen van een leven in vrijheid  en over mensen die zich inzetten tegen onrecht via International Justice Mission: “Until all are free”.

Mooi dat we als gezamenlijke kerken in Buitenpost hierbij werden bepaald. En we willen van harte onze steun geven in gebed, door partner te zijn en door onze financiële steun. Het verbindt ons met International Justice Mission, maar het verbindt ons ook als christenen aan elkaar.

De collecte van die zondag heeft in onze gemeente het prachtige bedrag van €750,- opgebracht, geweldig! Inderdaad een, in alle opzichten, Heerlijke zondag!