Home>Actueel>Nieuws>Mannengroepavond 11 oktober

Mannengroepavond 11 oktober

1 oktober 2016

Dinsdagavond 11 oktober is er weer een mannengroep avond. Die avond zal br. Koppe uit Dokkum voor ons spreken. Br. Koppe is zeer bekend bij ons in de gemeente. Hij koestert een voorliefde voor de geschiedenis van het land Israël, maar spreekt ook bijzonder graag over haar toekomst, en de eindtijd. Wij mogen uitzien naar die toekomst, omdat wij Jezus willen aanvaarden als onze Heiland en Verlosser!
Deze avond is niet specifiek alleen voor de mannengroep bedoeld. Juist voor alle broeders uit de gemeente en daar buiten, willen wij deze avond beleggen. Dus broeders, komt allen en neem iemand mee. De avond is kosteloos, geheel vrijblijvend en begint om 19.30 uur in zaal 4. De koffie staat klaar. Graag tot ziens!