Home>Actueel>Nieuws>KERSTPAKKETTENACTIE

KERSTPAKKETTENACTIE

22 november 08:00 uur KERSTPAKKETTENACTIE

Net als andere jaren is er dit jaar weer een kerstpakkettenactie die wordt gehouden door, Hart voor Buitenpost e.o., het samenwerkingsverband van de gezamenlijke diaconieën van de kerken in Buitenpost.

We willen aan de gemeente vragen of u mensen in uw omgeving hebt die in financiële krapte verkeren of die volgens u om andere ernstige redenen wel wat steun kunnen gebruiken rond de feestdagen. Of, gewoon een bemoediging.

* Zondag 25 november delen wij als Diaconaat briefjes uit, bij de ingang van de kerk, waarop u kun aangeven wie volgens u voor een kerstpakket in aanmerking moet komen.

* Zondag 2 december  kunt u de ingevulde briefjes weer inleveren bij de diaconaatleden. U mag de aanmelding ook tot en met deze datum mailen naar h.boer381@upcmail.nl

Ook worden op deze zondag de briefjes uitgedeeld voor de boodschappen om de kerstpakketten te vullen. De volgende boodschappen kunt u doen:

Koffie, Thee, Suiker, Koffiemelk, Yogidrink, Chocolademelk, Beschuit, Roomboter, Hagelslag, Pak frisdrank, Koekjes, Snoepgoed of Chocola, Chips, Borrelnootjes, Toastjes, Soep of Kerststol.

* Zondag 9 december staan wij klaar, in de hal van de kerk, om uw boodschappen in ontvangst te nemen.

* Donderdagavond 13 december zullen we de kerstpakketten samenstellen in de Kruiskerk. Indien u personen heeft aangemeld voor het kerstpakket is het uitgangspunt dat u het pakket zelf brengt. U kunt het kerstpakket dan op deze avond 20.00 uur ophalen in de  Kruiskerk (PKN Geref). (Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u het pakket zondag 16 december vanuit onze kerk meenemen.).

Wij beseffen dat we in deze tijd een behoorlijke aanslag op de gemeenteleden doen, omdat ook de actie voor de voedselbank, Dorcas en er diverse andere activiteiten in deze periode zijn. Maar toch hopen we dat u iets wil (en kan) missen om uw medemens een steuntje in de rug te geven in deze dure en voor vele mensen ook een eenzame periode.

Diaconaat CGB