Home>Actueel>Nieuws>Jeugdweekend 27-29 mei

Jeugdweekend 27-29 mei

12 mei 2016 Jeugdweekend 27-29 mei

Nog een paar dagen en dan is het zover! Van 27 t/m 29 mei gaan we weer op jeugdweekend! Voor het eerst in de geschiedenis van de Christengemeente gaan we niet aan het begin, maar aan het eind van het seizoen eropuit. Een unicum dat je niet mag missen!

Het thema van dit jeugdweekend is ‘Speak (l) Out!’. Naast enkele verdiepingsmomenten waarbij we dieper op dit thema ingaan, staan plezier, gezelligheid en super veel lol centraal. Meld je snel aan via de website jeugdweekend.christengemeentebuitenpost.nl, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Houd daarnaast de Team Jeugdwerk Facebookpagina en de website van de Christengemeente in de gaten voor meer informatie. Samen maken we er een topeinde van het seizoen van!