Home>Actueel>Nieuws>Ga je ook mee naar Albanië?

Ga je ook mee naar Albanië?

13 november 2015 08:00 uur Ga je ook mee naar Albanië?

Binnen onze gemeente onderhouden wij nauwe contacten met Edi en Bona Demo uit Albanië. Zij stichten kerken in Albanië, vanuit de organisatie "Illyricum movement".

Al enkele jaren organiseert Edi met andere voorgangers en gemeenteleden een programma voor de kinderen uit Tirana tijdens de zomervakantie. Ook aan ons is gevraagd of wij dit jaar willen helpen bij het organiseren en uitvoeren van dit programma in Tirana, de hoofdstad van Albanië.
Het project richt zich op kinderen van ongeveer 8-12 jaar om die in hun lange vakantieperiode een leuke en leerzame tijd te geven. Hierbij kun je denken aan het doen van spelletjes, knutselen, drama, sport, muziekles enzovoort. Ook krijgen de kinderen Bijbelverhalen te horen.
Wij zoeken jongeren vanaf 16 jaar die het leuk vinden om met kinderen te werken. Ook ouderen zijn welkom mits ze affiniteit hebben met kinderen.

De datum van vertrek en aankomst ligt nog niet definitief vast, maar wel is bekend dat wij van maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli ons programma gaan invullen in de Eklesia Church in Tirana.
Buiten het kinderprogramma om gaan wij ook nog andere  leuke en bijzondere activiteiten doen gedurende deze week in Albanië.

Lijkt het je leuk om samen met een groep mee te gaan vanuit onze gemeente? Meld je dan aan voor de informatieavond op 1 december a.s. Dat kan bij Grietje Gorter. Heb je vragen of wil je je direct al aanmelden? Neem dan contact op. Namens de werkgroep Albanië: Grietje Gorter, Halbe Bergsma en Manfred Rispens.