Home>Actueel>Nieuws>Flessen, flessen, flessen!

Flessen, flessen, flessen!

20 januari 2016 Flessen, flessen, flessen!

Hierbij het eerste nieuws bericht vanuit het Albanië-team!

Van 16 tot en met 24 juli zijn wij in Albanië om de familie Demo te ondersteunen bij het summerproject. De familie Demo wordt door de Christengemeente al voor langere tijd financieel ondersteund. Afgelopen jaar zijn er twee gemeenteleden afgereisd naar deze familie om ze te bezoeken. Na deze reis is er een verlangen ontstaan om met jongeren en belangstellenden dit weer te doen.
We zijn met een groep van elf personen, waarbij we door middel van acties het geld in willen zamelen om deze reis mogelijk te maken. Vanaf nu willen we van start met de eerste actie, namelijk de flessenactie!
De lege flessen kunt u inleveren in de ontvangsthal van de Christengemeente. Hier staat een big bag waarin u de flessen kunt deponeren. Deze bag blijft gewoon staan, dus u kan de flessen elke zondag inleveren. De flessen zullen wij dan inleveren bij de winkel. De opbrengst is voor de reis.

zult de komende tijd nog vaak genoeg iets van ons horen, we hopen op uw medewerking!