Home>Actueel>Nieuws>Bereikbaarheid oudsten en kerkgebouw

Bereikbaarheid oudsten en kerkgebouw

6 augustus 2015

De vakantieperiode is weer aangebroken en het is een goede gewoonte geworden u te informeren over de bereikbaarheid van de gemeente.

De zorgstructuur in onze gemeente is zo ingericht dat de eerstelijnszorg bij de groeigroep- of kringleider ligt. Bij hen kunt u, ook in de vakantieperiode, met uw vraag of het delen van zorg terecht en zij kunnen, indien nodig, contact voor u opnemen met team Gemeentezorg of een van de oudsten. Er zijn echter situaties denkbaar waarbij u rechtstreeks contact op wilt nemen met een van hen.

Alleen Geert en Johanna Spanninga zijn van 15 augustus tot en met 15 september niet beschikbaar. De andere oudsten zijn wel allemaal bereikbaar.

Team Gemeentezorg is te allen tijde bereikbaar via gemeentezorg@christengemeentebuitenpost.nl

Dan nog even over de openingstijden van Het Lichtbaken. U bent van ons gewend dat u vrijwel dagelijks binnen kunt komen lopen. In de vakantieperiode ligt dat echter net even wat anders. We kunnen niet garanderen dat we er dan elke dag zullen zijn. Het is daarom raadzaam om vooraf even te bellen (0511-402515) wanneer u langs wilt komen.

Het secretariaat is in de vakantieperiode niet bereikbaar van 17 juli tot en met 10 augustus 2015. Ook collectebonnen zullen daarom in deze periode niet uitgeleverd worden. Wanneer u toch collectebonnen nodig hebt, raden wij u aan om deze voor 15 juli te bestellen.