Home>Actueel>Nieuws>Afscheid Geert en Johanna

Afscheid Geert en Johanna

23 juni

Zoals jullie weten hebben we afscheid genomen van Geert en Johanna Spanninga vanwege hun definitieve vertrek naar Gran Canaria. Ze hebben heel veel betekend voor de gemeente en het mag zeker gezegd dat Geert zo'n beetje de 'Founding Father' van de Christengemeente is. Mede door hen is de Christengemeente Buitenpost tot ontwikkeling gekomen en geworden tot wat het nu is.

In het afscheid in de dienst gaven ze al aan dat ze er zin in hebben. Als het goed is zijn ze nu al aan het genieten op hun nieuwe plek. Ze hebben met hun Groeigroep afgesproken om contact te houden via Skype, zodat ze nog op de hoogte blijven met de gang van zaken en op die manier nog een beetje verbonden zijn aan ons.

Van hen kreeg ik ook het verzoek om hun adres te publiceren in de nieuwsbrief, dus bij deze:

G.L.Spanninga en J.M. Spanninga-Pieterse
Camino Viejo de Monte 17
Atico 12 - Buzón 14
Santa Brigada, Las Palmas 35300 Spanje.
Email: geert@spanny.es

Tabe Oldenhuis (vz)