Home>Actueel>Nieuws
Sociale Vaardigheidstraining

Sociale Vaardigheidstraining

Vandaag

Net zoals vorige jaren wil ik weer de mogelijkheid geven om uw kind op te geven voor een sociale vaardigheidstraining in ons gebouw van de Christengemeente. De sociale vaardigheidstraining start in januari en is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Maar ook voor kinderen die in de brugklas zitten kan het een steun in de rug zijn.

Lees meer
Kerstpakkettenactie

Kerstpakkettenactie

Vandaag

Net als andere jaren is er dit jaar weer een kerstpakkettenactie die wordt gehouden door, Hart voor Buitenpost , het samenwerkingsverband van de gezamenlijke diaconieën van de kerken in Buitenpost. 

Lees meer
Introductieavonden nieuwe leden

Introductieavonden nieuwe leden

Vandaag

Er worden op donderdag 7 december en maandag 18 december weer introductieavonden gehouden voor nieuwe leden en geïnteresseerden van de Christengemeente Buitenpost.  

Op deze avonden wordt informatie gegeven over het reilen en zeilen van onze gemeente en kunt u vragen stellen over alle zaken die nog onduidelijk zijn. Het zijn twee verschillende en elkaar aanvullende avonden.
We nodigen nieuwe leden en geïnteresseerden van harte uit een van deze avonden te bezoeken. De introductieavonden vinden plaats in het gebouw van de Christengemeente aan de Marconistraat 5 te Buitenpost. Aanvang is: 20.00 uur.
Graag via de mail opgeven bij:

Zr. Tine Verbeek: tverbeek@solcon.nl

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met haar opnemen:  0511 544544  

Wijziging zaalreserveringen

Wijziging zaalreserveringen

Vandaag

Gerry Schat stopt per januari 2018 met het bijhouden van de zaalreserveringen. Renny de Vries - Mulder neemt het van haar over. Zaalreserveringen dienen dan ook vanaf 1 januari gemeld te worden bij Renny. Daarvoor kan contact worden opgenomen met Renny via e-mailadres: zaalreserveringen@christengemeentebuitenpost.nl.

Kerstkuier 2017

Kerstkuier 2017

Vandaag

Zoals u al eerder hebt kunnen lezen organiseren we dit jaar weer een Kerstkuier.  De route van de kerstkuier zal ook dit jaar verlicht worden middels glazen potten met waxinelichtjes.  Nu zijn we al ruime tijd aan het sparen en sparen vele mensen al met ons mee, waarvoor onze dank, maar we hebben NOG VEEL MEER potten en waxinelichtjes nodig!

Wilt u voor ons blijven sparen? U kunt de potten en waxinelichtjes inleveren bij GBS de Fontein en bij Fam. Keizer, Berberkrud 2. Graag schoon en ontlabeld, u zou ons geweldig helpen!

TIP!
 Alle potten waar een waxinelichtje in past zijn welkom!
Waxinelichtjes moeten minimaal 6 branduren hebben. 

HARTELIJK DANK!