Home>Actueel>Nieuws
Collecte 'Stichting help de ouderen in Armeniƫ'

16 oktober 17:00 uur

Zondag 28 oktober is de collecte tijdens de kerkdienst bestemd voor de “Stichting Help de Ouderen in Armenië". Henk Hoekstra zal iets vertellen over de Stichting en een PowerPoint laten zien met foto’s. Er is één collecte en wordt van harte bij u aanbevolen.

Introductie avond

10 oktober 13:00 uur

Ben je in de afgelopen periode lid geworden, overweeg je om lid te worden of ben je gewoon nieuwsgierig naar het reilen en zeilen binnen onze gemeente ?

Dan ben je van harte welkom om elkaar beter te leren kennen en meer te horen over de Christengemeente tijdens de introductie avond op 1 nov  a.s.
Aanvang 19.45 uur in één van de zalen in het Lichtbaken.

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar :
Tabe Oldenhuis    tabeoldenhuis@gmail.com
Bartele Verbeek   barteleverbeek@gmail.com

Nieuws van de jeugd

10 oktober

De afgelopen jeugdavonden zijn weer goed verlopen. Prachtig om diepgaande gesprekken met de tieners te mogen voeren en te merken dat ze ook nieuwsgierig zijn naar God, Jezus, Heilige Geest, bijbel, geloven, leven als christen etc.

Voor de komende jeugdavonden zoeken we nog gemeenteleden die willen koken voor de tieners. In de ontmoetingsruimte hangt een 'kookformulier' waar je je naam en telefoonnummer kunt opgeven. Hopelijk zijn er veel mensen die voor de jeugd willen koken en mee-eten. Een mooi signaal van de gemeente naar de jeugd toe!

De eerstvolgende jeugdavond is 21 oktober. Tijdens deze jeugdavond willen we graag met de tieners naar Square Reunion. Als je als tiener naar Square bent geweest is het een mooie manier om nog even na te genieten en als je
nog niet bent geweest is het een mooi voorproefje voor het volgende Square-weekend! We verzamelen om 18.45 bij de kerk en vertrekken om 19.00 uur. Dus van tevoren thuis eten!

Namens Team Jeugd,
Peter Poort

Kinderdienst 21 oktober

4 oktober 19:00 uur

Zondag 21 oktober om 10.00 uur is er weer een  kinderdienst bij de Christengemeente met als thema: 'Bericht van God'. Ben jij ook nieuwsgierig wat voor bericht dit is?? Kom dan naar de kinderdienst en neem je vriendjes en vriendinnetjes, nichtjes en neefjes, buurmeisjes en buurjongetjes mee!!!!

*Nieuws vanuit de jeugd*

19 september 16:00 uur

Inmiddels hebben we de eerste 2 jeugdavonden weer gehad. Tijdens de eerste avond hebben we een gezamenlijke avond met alle groepen gehouden waarin we leuke spellen hebben gedaan en een 'over de streep'. Dat is een mooie werkvorm om als tieners en leiders aan te geven wat er in jouw levenspeelt, waar je mee zit, wat er goed is aan jou. Een goede, en soms kwetsbare, manier om te ontdekken dat we toch heel veel delen met elkaar.

De komende jeugdavonden zijn 7 oktober en 21 oktober. Beide avonden beginnen om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Voor beide avonden zoeken we ook nog een aantal kokers. Aanmelden kan via het 'kookformulier' op een van de zuilen in de ontmoetingsruimte of via jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl

Verder willen we graag dat de jeugd op zondagavond niet alleen maar zit te eten in de ontmoetingsruimte maar ook dat ze de gelegenheid hebben om samen te ontspannen. Daarvoor zoeken we gemeenteleden die bepaalde dingen overhebben zoals (bord) spellen, tafeltennistafel, goede voetbaltafel etc.
Als u iets hebt liggen wat nog goed te gebruiken is, houden we ons graag aanbevolen: jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl

Namens Team Jeugd,
Peter Poort