Home>Actueel>Nieuws
Crossroads 27 mei: The Voice of God

Crossroads 27 mei: The Voice of God

Gisteren 21:00 uur

Zondag 27 mei is er 's avonds om 19.30 uur weer een Crossroads dienst met als thema: The Voice of God. Tijdens deze jeugddienst zal Gerrit Lolkema spreken en wordt de muziek verzorgd door Wouter Smeding en band.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze toffe dienst!

Feestelijke kinderdienst

Feestelijke kinderdienst

Gisteren 17:00 uur

Zondag 27 mei is er weer een feestelijke kinderdienst!  In samenwerking met CBS De Lichtbron.

Kom allemaal en neem je vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, buurjongens en -meisjes mee!!!!

Grote schoonmaak 2018

Grote schoonmaak 2018

Gisteren 12:00 uur

In de afgelopen weken hebben velen van u met vereende krachten ons hele gebouw schoongemaakt. Wat was het weer gezellig en wat is er veel gebeurd! Onze hartelijk dank voor al jullie inzet en enthousiasme!

Vorig jaar stond onderstaand lijstje in de nieuwsbrief. We denken dat dit ook dit jaar belangrijk blijft. Vandaar…

     

Verder liggen er (tot en met 10 juni a.s.) een aantal gevonden voorwerpen in de ontmoetingsruimte. Zitten uw eigendommen er tussen? Neem ze dan mee! Daarna gaan ze naar een goed adres.

Hartelijke groet, Klaas, Simon, Tine en Jelly

Als je alleen de geloofskar trekt....

Als je alleen de geloofskar trekt....

Gisteren 08:00 uur

In april zijn we een ochtend bij elkaar geweest om met elkaar te praten over hoe je je geloof en geloofsopvoeding van je kinderen vorm geeft als je partner niet gelooft of kerkelijk betrokken is. Het was fijn om hier met elkaar over in gesprek te zijn en met elkaar te kunnen delen. We willen er graag een vervolg aan geven en hebben afgesproken een aantal keer per seizoen bij elkaar te komen.

De volgende en laatste keer van dit seizoen is woensdag 6 juni om 20.00 uur bij Akkelien. Wie ook graag wil aanschuiven: van harte welkom!

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Akkelien (akkelien@etmontage.nl) of Janneke (jannekevandellen@hotmail.com)

Interkerkelijk Volleybaltoernooi Buitenpost 9 juni

Interkerkelijk Volleybaltoernooi Buitenpost 9 juni

16 mei 19:00 uur

Op 9 juni vindt voor de derde keer het interkerkelijke volleybaltoernooi plaats. Ook dit jaar is het weer een recreatief toernooi. Dit betekent dat iedereen mee kan doen!

Opgeven:
  Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Gerda Spoelstra (gerdavandijk1@hotmail.com). 
  Vermeld in de mail de naam van jullie team, wees creatief. 
  Een team bestaat uit minimaal 6 spelers en de spelers dienen 12 jaar of ouder te zijn. 
  Het toernooi kost 30,- per team. Het betalen kan alleen contant en op de dag zelf. 
 5 juni wordt het definitieve wedstrijdschema gestuurd naar de persoon die het team heeft aangemeld. (Waarschijnlijk begint het toernooi rond 16:00 uur en is het rond 20:00 uur afgelopen, maar dit is afhankelijk van het aantal teams). Elke team zal tijdens het toernooi ook een paar keer moeten fluiten/tellen. Meer informatie hierover wordt ook toe gestuurd. 
  Opgeven kan tot 4 juni!

We hopen u en jou te zien tijdens dit gezellige volleybaltoernooi. Als je niet wil spelen maar wel de teams wil aanmoedigen, ben je natuurlijk ook van harte welkom. De kantine is tijdens het hele toernooi open voor een hapje of drankje.