Home>Actueel>Nieuws
Gezocht:

Gezocht:

Gisteren 13:00 uur

Voor de cornerstones, het kinderwerk voor groep 1 t/m 6, zijn we op zoek naar het volgende speelgoed/de volgende spelletjes:

*   Houten blokken
*   Houten trein
*   Toren van Pisa
*   Knex
*   Lego/duplo
*   Uno
*   Skibbo
*   Rummikub
*   Triominos
*   Kapla
*   Bunny hop
*   Memory
*   Kwartetspellen

Misschien ligt het nog in goede staat bij u thuis en doet u er niets mee. Dan zouden we dat graag van u in ontvangst nemen. U kunt het zondags meenemen naar de kerk en afgeven bij de tafel van de cornerstones in de ontmoetingsruimte. Heeft u vragen of wilt u eerst even overleggen met ons, spreek ons gerust aan of mail ons via kinderwerk@outlook.com

Mirjam Meerstra en Hennie Guichelaar

Studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer in Buitenpost

Studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer in Buitenpost

16 maart 17:00 uur

Op woensdag 4 april is er in Buitenpost een studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer, president van Christenen voor Israël Internationaal. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Apostolicum en Israël. De bijeenkomst vindt plaats in het Lichtbaken, Marconiestraat 5 in Buitenpost. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis.

Lees meer
Square en komende jeugdmeetings

Square en komende jeugdmeetings

9 maart 16:00 uur

In de afgelopen nieuwsbrieven stond dat ouders gebruik konden maken van een korting die we namens het jeugdwerk aanbieden. Als je hier als ouders gebruik van wilt maken kun je de nota mailen naar jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl In de vorige berichten stond een verkeerd email-adres, excuses daarvoor.
Inmiddels merken dat we met een flinke groep tieners en leiders naar square gaan. Gaaf! We hopen op een geslaagd en gezegend weekend.

Het jeugdwerkseizoen is inmiddels al een flink eind gevorderd. De komende jeugdmeetings hebben een andere invulling dan normaal:

1 april: Op 1 april is er geen jeugdmeeting omdat het pasen is.

15 april: Op deze zondag houden we een avond met allerlei leuke activiteiten: gamen, spijkerslaan, verf spuiten, handlettering, allerlei spellen, escaperoom etc. Het belooft een geweldige avond te worden dus geef je op via  jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl of bij je eigen jeugdleider.
Start is om 17.00 uur.

Aan de ouders van de kinderen van de Cornerstones

Aan de ouders van de kinderen van de Cornerstones

9 maart 16:00 uur

Nog één week en dan vieren we het Paasfeest. Het feest van God’s grote reddingsplan voor ons. 

‚ÄčBij de Cornerstones leven we hier samen met de kinderen naar toe. De drie zondagen voor Pasen staan we stil bij verschillende verhalen uit het paasevangelie. Twee zondagen hebben we al gehad, hieronder informatie over de laatste zondag.

We willen jullie uitnodigen om hier ook thuis aandacht aan te besteden, door samen met uw kind stil te staan bij wat Pasen nu werkelijk betekent, en samen onder de indruk te raken van wat Jezus voor ons deed! 
Elke week krijgt uw kind een voorwerp/ knutsel mee naar huis, die aansluit bij het verhaal wat ze hebben gehoord. Hiermee kunt u thuis een klein “paashoekje/kijktafel” creëren; een plekje in huis waar voorwerpen komen te staan die te maken hebben met het paasverhaal. Zo wordt het tastbaarder voor uw kind en kunnen jullie samen toeleven naar Pasen. 

Lees meer
Voor ouders van tieners 12 - 17 jaar

Voor ouders van tieners 12 - 17 jaar

22 februari 15:00 uur

Het afgelopen jaar zijn een aantal tieners met een paar jeugdleiders van onze gemeente naar Square gegaan. Square is een geweldig interkerkelijk tiener-evenement dat ieder jaar tijdens het hemelvaartweekend (11 - 13 mei) wordt georganiseerd. Er zijn hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen. Heel veel tieners die een keer naar Square zijn geweest geven aan dat dit weekend een flinke boost voor hun geloof heeft betekend!

Lees meer