Home>Actueel>Nieuws
Zomer Sing In op 1 juli

Zomer Sing In op 1 juli

22 juni 10:00 uur

We willen jullie van harte uitnodiging op zondag 1 juli om 19.30 uur voor de Zomer Sing-In! Een avond waarin we met elkaar God groot willen maken, Hem aanbidden en prijzen.

Hoe mooi is het om dat samen als gemeente met elkaar te beleven?! Tijdens deze avond zal er vooral veel gezongen worden, daarnaast is er een korte overdenking en ruimte om te getuigen en om zelf liederen in te brengen.

Neem gerust familie/vrienden/bekenden mee. Bij mooi weer verhuizen we misschien wel naar een plekje buiten :) Zolang je om 19.30 uur bij het Lichtbaken bent, wijst het zich vanzelf. We hopen jullie te ontmoeten deze avond!

Slotactiviteit Rock Steady

Slotactiviteit Rock Steady

22 juni 10:00 uur

Op zaterdag 21 juli hebben we met Rock Steady een bbq en een dropping. De locatie is: Handelsweg 18 te Noordhorn. Aanvangstijd is: 15.00 uur.

We verzamelen om 14.30 uur bij de kerk en met een aantal auto's rijden we naar de locatie. Als je in de buurt woont kan je rechtstreeks heen en word je verwacht om 15.00 uur. Voor vragen en opmerkingen kan je bellen met Arjan Plas, telefoon: 06 2321 1896.

Belangrijke data jeugdwerk

Belangrijke data jeugdwerk

7 juni 17:00 uur

Aan het einde van het seizoen mogen we terugkijken op een mooi seizoen met de jeugd. Voor de jeugd en hun ouders hebben we nog een paar data die we graag onder de aandacht willen brengen.

Op zondag 1 juli zijn de tieners vrij en willen we de ouders uitnodigen om langs te komen. Zo kunnen we samen terugkijken op dit seizoen en bekijken hoe we als jeugdwerk en als ouders elkaar verder kunnen versterken als het gaat om de geloofsontwikkeling van de tieners. De avond begint om 18.00 uur, met een gezamenlijke maaltijd.

Op zondag 29 juli, dus in de zomervakantie, hebben we een vakantie-jeugdmeeting. Dit keer geen maaltijd en uiteen in kleine groepen, maar met z’n allen een gezellige tijd beleven en lekker ontspannen met een leuk spel. Deze avond begint om 19.00 uur.

Zondag 2 september starten we het nieuwe seizoen weer met een jeugdmeeting.

Namens Team Jeugd,
Peter Poort

Technische meiden, jongens, dames en heren gezocht!

Technische meiden, jongens, dames en heren gezocht!

30 mei 20:00 uur

Iedere zondag een mooi geluid, wie wil dat nu niet? De zangers en muzikanten spelen daarin een belangrijke rol. Maar wat gedacht van de techniek? Deze heren (jazeker, nu nog allemaal heren) zorgen ervoor dat er een zodanige mix wordt gemaakt, dat de juiste kwaliteiten op het podium tot hun recht komen. Dit geldt zowel in de zaal, als voor de uitzending via internet.

Deze mooie ploeg heeft versterking nodig. Enig technisch inzicht is wel handig, net als enigszins muzikaal gehoor (wat klinkt goed en wat moet anders?). Een keer (of vaker) meekijken kan altijd. 

Ondersteunen bij de uitzending via internet kost geen ‘extra’ tijd, want dit gebeurt alleen tijdens de dienst. Bij het mengpaneel beneden is er naast de dienst ook een oefenavond met de band in de week voorafgaand aan de dienst.  

Loop gerust eens langs na de dienst, bij het mengpaneel in de zaal of bij het paneel boven in de zaal. En, uitbreiding met een aantal meiden/dames zou heel leuk zijn.

Zondag 19 februari geen Rock Steady

Zondag 19 februari geen Rock Steady

Zondag 19 februari is er geen Rock Steady, dit in verband met de Kinderdienst die dan wordt gehouden.