Home>Actueel>Nieuws
Sociale Vaardigheidstraining

8 december

Net zoals vorige jaren wil ik weer de mogelijkheid geven om uw kind op te geven voor een sociale vaardigheidstraining in ons gebouw van de Christengemeente. De sociale vaardigheidstraining start in januari en is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Maar ook voor kinderen die in de brugklas zitten kan het een steun in de rug zijn.

Wijziging zaalreserveringen

8 december

Gerry Schat stopt per januari 2018 met het bijhouden van de zaalreserveringen. Renny de Vries - Mulder neemt het van haar over. Zaalreserveringen dienen dan ook vanaf 1 januari gemeld te worden bij Renny. Daarvoor kan contact worden opgenomen met Renny via e-mailadres: zaalreserveringen@christengemeentebuitenpost.nl.

Ideeën voor collectes

8 december

Iedere derde zondag van de maand is de collecte van de diaconie bestemd voor een specifiek goed doel. Het collecterooster voor 2018 moet nu weer worden opgesteld. Het is elk jaar weer een uitdaging om verschillende doelen te bedenken en daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Weet u een goede doel waarvoor we kunnen collecteren? Stuur uw idee met een motivatie waarom voor dat doel een collecte moet worden gehouden naar sjoertje_bergsma@hotmail.com of bel/app/sms naar: 06-11759911.

We ontvangen uw idee graag vóór 22 december a.s.

Jeugdmeeting: gourmetten

8 december

Zondag 17 december is er weer jeugdmeeting. Deze keer gaan we gourmetten. Om te weten hoeveel boodschappen we moeten halen, zouden we het fijn vinden als je even wilt vermelden dat je komt. Je opgeven kan tot vrijdag 15 december bij je eigen jeugdleiding of bij Peter Poort of via de mail: teamjeugd@christengemeentebuitenpost.nl

Kom laten we zingen

8 december

Zoals elk jaar willen we als kerken in Buitenpost de Kerstnachtdienst samen met elkaar vieren. Dit jaar zal de dienst gehouden worden in ‘Het Lichtbaken’, het gebouw van de Christengemeente om 21.30 uur. In deze dienst zal Ds. van Helden voorgaan.

Om dit jaar de dienst extra op te luisteren willen we een gelegenheidskoor vormen onder leiding van Pier Hiemstra. Iedereen is van harte welkom om hieraan mee te doen! De repetitie vindt plaats maandagavond 18 december, inloop 19.45 uur ook in het Lichtbaken. Aanmelden hoeft niet, voel je welkom! Een eventuele extra oefenavond later in de week wordt in overleg vastgesteld.